Fredag 23. november kl. 20:30 HILDE LOUISE ORCHESTRA - JULEJAZZ

Fredag 23. november kl. 20:30

HILDE LOUISE ORCHESTRA - JULEJAZZ

Gå julestria vell i møte og unn dere en helaften med Svensefjøset og Lierkulturscene! Nå kan du kjøpe storbondebillett som inkluderer middag på Svensefjøset før konserten på Lier Kulturscene.


I år skal Hilde Louise Orchestra spre julestemning på Lier Kulturscene!
Hilde Louise Asbjørnsen har gitt ut 10 album i jazzens grenseland, fremført selvskrevne solo- forestillinger, klassiske musikaler, kabareter og komi-show.

18 års aldersgrense
 


Få en smakebit på førjulstiden, og begynn å glede deg allerede nå!
 


 

I 2013 gav Hilde Louise Orchestra ut det kritikerroste albumet 'Round About Christmas, som ble kåret til Årets Juleplate i VG. Siden den gang har bandet gjort flere swingende julekonserter på utvalgte scener rundt om kring i landet, og rukket å bli en årlig tradisjon hos Nasjonal Jazzscene Victoria i Oslo.
 

For kjøp av storbondebilletter: velg ønsket antall ordinærbilletter, trykk på "bestill varen". Videre legges ønsket antall "middag med alkohol" eller "middag uten alkohol" til i neste steg. Totalprisen vil da vises nederst i din bestilling.18:00 Middag på Svensefjøset

20:30 Julejazz med Hilde Louise Orchestra

22:00 Åpen låve på Svensefjøset


Billett med middag inkluderer apretiff på Svensefjøset med påfølgende julebuffet basert på lokale råvarer og Svensefjøsets utsøkte smaker. Drikke serveres til og er inkludert. Etter middag blir det kaffe og dessert før gjestene finner veien til kulturscenen. Dersom noen har ønske om å sitte sammen kan det ordnes ved henvendelse til svensefjøset: post@svensefjoset.no.
 


Etter konserten innbyr Svensefjøset til åpen låve der alle er invitert. Her blir det Dj sammen med en saxofonoist og god stemning langt utover kvelden. Dersom noen har ønske om å sitte sammen kan det ordnes ved henvendelse til Svensefjøset.

 

Sjekk ut det idylliske spisestedet i hjertet av Lier på www.svensefjoset.no
 

Billetter
Storbonde med middag og alkohol kr 1365
Storbonde med middag uten alkohol kr 985
Ordinær kr 320
kr
Hilde Louise.jpg
Billetter
Storbonde med middag og alkohol kr 1365
Storbonde med middag uten alkohol kr 985
Ordinær kr 320
kr