Fredag 26.januar kl 19:30 DET ER HER VI KOMMER FRA

Fredag 26.januar kl 19:30

DET ER HER VI KOMMER FRA

Med 6 skuespillere og 1 musiker på scenen ønsker Brageteatret velkommen til en teaterforestilling der gode historier, akkompagnert av nyskrevet musikk er i fokus.

 

«Det er her vi kommer fra» er basert på et knippe av Levi Henriksens kritikerroste noveller, hentet fra «Feber», «Ned ned ned» og «Alt det som lå meg på hjertet». Forestillingen er dramatisert av Thomas Marco Blatt etter en idé av Kim Sørensen.

 

Sangen om ditt liv, hva skulle den ha handlet om?

 

En trubadur vandrer omkring i bygda han kommer fra. Han møter et eldre ektepar som gjemmer seg for lensmannen. Han møter ei kvinne som lokkes inn i pinsemenigheten. Han møter noen søstre som innleder et forhold til samme mann. 

Men egentlig er trubaduren på vei til broren sin. Egentlig vil han bare være sammen med ei ung kvinne han aldri har glemt.

Egentlig er det en sang han forsøker å spille; et liv han forsøker å stable på beina.

 

Det er her vi kommer fra samler et knippe fortellinger fra lokalsamfunnet, med et gjenkjennende, lekent og følsomt uttrykk. Det er et stykke om hjemkomst og oppbrudd, om musikken i våre liv og de små stedene i oss alle.

 

Regissør: Kim Sørensen // Dramatiker: Thomas Marco Blatt // Idé: Kim Sørensen // Scenograf/kostymedesigner: Gjermund Andresen // Lysdesigner: Martin Myrvold // Komponist: Johannes Winther Farstad
Med: Johannes Winther Farstad // Reidar Sørensen // Kristian Winther // Dagrun Anholt // Ulla Marie Broch // Maria Pontén // Joseph Angyal

Billetter
Ordinær kr 400
Student kr 275
Nettilbud NBBO kr 275
Nettilbud voksen kr 325
Det_er_her_hjemmesLier800x750.jpg
Billetter
Ordinær kr 400
Student kr 275
Nettilbud NBBO kr 275
Nettilbud voksen kr 325