Lørdag 4.november kl 19:00 DAMEETAGEN MED JUBILEUMSKONSERT

Lørdag 4.november kl 19:00

DAMEETAGEN MED JUBILEUMSKONSERT

Damene feirer 10 år med stor konsert på Lier Kulturscene!

 

Vokalensemblet med 13 damer kommer fra hele Østlandet, og nå feirer de 10 år med en jubileumskonsert med et utvalg av de beste låtene gjennom 10 år.

Damene er erfarne vokalister og solister fra ulike sammenhenger som har funnet sammen i denne gruppa.

 

Ensemblet har vært mye på farten rundt på Østlandet og gjort mange event-jobber, og ett av særtrekkene ved DameEtagen er solistene som alle viser sin egenart og tolkning av låtene. Det er både tette, klangfulle, tøffe, dype og vare stemmer. Og de er kjent for trøkk, inderlig innlevelse og stor stemning.

 

Det "beste" ved oss handler dessuten ikke bare om det musikalske. Disse jentene har fulgt hverandre i livets opp- og nedturer.
Nærheten og varmen i deres vennskap farger i stor grad uttrykket de har.  Etter mange år sammen har disse damene sett verdien av relasjonene og vennskapet som knyttes i en slik gruppe. Gjennom DameEtagen har de funnet en form hvor de kan ivareta både vennskap og sanggleden sammen videre. Dette er en energi som merkes!

 

Med seg har de Lasse Gulbrandsen fra Krokstadelva, en meget dyktig og allsidig pianist kjent fra tidligere konserter i området.

 

Arrangementet har 18 års aldersgrense med mulighet for vergeordning.

BILLETTER
Ordinær kr 300
2662-6493.jpg
BILLETTER
Ordinær kr 300